ПоддержатьУкраїнська

Маєток у міському парку й авто за 10 "лямів": українцям покажуть статки мера Чернігова

StopCor
StopCor

StopCor

Маєток у міському парку й авто за 10 'лямів': українцям покажуть статки мера Чернігова

Спустошена скарбниця й швидкісне перефарбовування: чернігівський міський голова уже був помаранчевим, синім і навіть червоним, а тепер – став зеленим. А його статки невпинно зростали. На що готовий Владислав Атрошенко перед виборами, аби ще на п’ять років затриматись біля годівниці? "СтопКор" анонсує масштабне розслідування діяльності найбагатшого мера України.

https://www.youtube.com/watch?v=uX9ZcMgjzzM

Чернігівського міського голову визнали одним із найзаможніших мерів України. Тільки у задокументованій власності Владислава Атрошенка – 8 га землі, десятки підприємств, кілька маєтків, квартири у Чернігові та Києві.

А його автопаркові позаздрять деякі олігархи: наприклад, БМВ 2017 року, що коштує 4 млн грн, або Ренджровер вартістю 5 з половиною "лямів", чи Мерседес Брабус, ціна якого просто космічна.

Понад те, один золотий годинник мера коштує 1,2 мільйона гривень, а подібних у його колекції – щонайменше п’ять.

Атрошенка визнали одним з найзаможніших мерів Фото: скріншот

Як розповідає місцевий житель Євген Волошин, у місті жваво обговорюють маєток, який Атрошенко збудував собі в історичній частині Чернігова – навпроти парку Богдана Хмельницького. Комплекс зводили кілька років, а плитку біля нього поклали коштом міського бюджету – під виглядом реконструкції парку.

Грошей у чернігівського мера стільки, що навіть у смертельній ДТП, коли за кермом авто був Атрошенко, винним визнали загиблого. Така ж ситуація і з десятками інших справ за участі політика, що наче розчиняються у повітрі.

Як заробити шалені статки на державній роботі – дивіться у нашому новому ексклюзивному розслідуванні вже завтра. Ми у подробицях розкажемо про схеми олігарха, для якого міська рада стала черговим бізнес-проєктом. Тож не забудьте підписатись на наш ютуб-канал.

Другие новости