ПоддержатьУкраїнська

Мер Вінниці «забив» на виборців заради скандального забудовника - активісти

StopCor
StopCor

StopCor

Мер Вінниці «забив» на виборців заради скандального забудовника - активісти

Міська рада Вінниці, яка є однією зі сторін угоди на забудову скандально відомого «Європейського кварталу», не йде на контакт з обдуреними вкладниками. Чому мер міста зайняв у цій справі позицію «моя хата скраю» та хто відповідатиме за масштабну будівельну аферу? Дивіться у матеріалі Кирила Вольного.

https://www.youtube.com/watch?v=xJ8YAQ_k0UI

«Ми зараз у господарському суді, позов подала міська рада, але це добудови «Європейського кварталу» не стосується. Позиція міської влади, голови Моргунова, мера нашого міста, мені не зрозуміла. Тому що вінничани – це його виборці, які купили там квартири, вони хочуть отримати свої омріяні квадратні метри. Реакції жодної немає? Вони граються з нами в господарському суді, це неправильна позиція як для мера міста», – вважає Вікторія Галіцька, ексдиректорка ТОВ «ВКФ «Неал».

Як бачимо, ані журналісти, ані ошукані інвестори жодної відповіді отримати не можуть. Чи знає влада про те, що до цього безпосередньо причетний місцевий депутат, який оформив будівельну фірму на власного водія – питання риторичне.

Пані Галіцька зазначає: всім у місті відома історія, що Сугак є водієм депутата.

 Досьє на депутата

Тож виникає питання передусім до міської ради: кому вона надає дозвіл на будівництво, і чому не перевіряє правдивість інформації?

«Всі знали, хто за цим стоїть, дали дозвіл. І відповідно я вважаю, що ця людина має відповідати», – наголошує пані Вікторія.

Водночас ошукані вінничани запевняють, що не опускатимуть руки та планують організувати масштабну акцію протесту під будівлею міської ради. Тож за перебігом цієї історії «СтопКор» і надалі буде ретельно стежити.

Другие новости