ПоддержатьУкраїнська

Мер Вишгорода Олексій Момот вийшов із СІЗО

StopCor
StopCor

StopCor

Мер Вишгорода Олексій Момот вийшов із СІЗО

Міський голова Вишгорода Олексій Момот вийшов із слідчого ізолятора.

За міського голову Вишгорода внесли заставу у розмірі 5 мільйонів гривень, повідомляє Depo.Київ.

"Сподіваюся, що слідство буде проводитися правильно. І справу буде передано до компетентного слідчого органу", - сказав він.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва обрав міському голові Вишгорода Олексію Момоту запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці з можливістю внесення застави у розмірі 5 млн грн.

За мера міста Вишгорода Київської області Олексія Момота внесено заставу в розмірі 5 млн грн.

Працівниками прокуратури Київської області спільно з працівниками Головного управління СБУ в місті Києві та Київській області затриманий мер Вишгорода Олексій Момот, який разом із чотирма спільниками вимагав від представника будівельної фірми неправомірну вигоду в сумі 300 тис. дол., а також приміщення площею 4 тис. кв. м в новобудові.

Сам Момот вважає справу проти нього політичним замовленням і стверджує, що його не затримали під час отримання хабара, а на прийомі громадян у міськраді Вишгорода. Також мер заявив, що опубліковані правоохоронцями фото грошових купюр, нібито отриманих ним в якості хабара, були зроблені не в його робочому кабінеті, а в Києві.

У випадку, якщо слідство доведе вину Момота, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 8 до 12 років.

Другие новости