ПоддержатьУкраїнська

"Ми добудовуємо, а наступного року чи через рік ми почнемо будувати свої дороги", – Омелян про «Велике будівництво»

StopCor
StopCor

StopCor

'Ми добудовуємо, а наступного року чи через рік ми почнемо будувати свої дороги', – Омелян про «Велике будівництво»

В Україні стартував масштабний проєкт «Велике будівництво». Ексміністр інфраструктури України Володимир Омелян розповів подробиці та реалії того, щось насправді відбувається у Державі.

 У межах «Великого будівництва» та насправді будують лише 2-3% всіх доріг, - Омелян Фото: СтопКор

Про це він заявив у ексклюзивному інтерв'ю "СтопКору".

"Насправді це зараз «Велике добудівництво», бо зараз вони закінчують всі ті проєкти, які почали ми – чи на стадії проєктування, чи на стадії будівництва. Навіть були такі випадки, коли вони «відкривали» ті дороги, які ми вже відкрили у 2019 році. Тут проблема в іншому: це стає помітним, коли ти керівник «Укравтодору» чи президент України, але це непомітно для громадянина України, який як їздив зі свого будинку до роботи розбитою трасою, так і продовжує зараз, але бачить красиві відео про те, що десь хтось там щось відремонтував", - сказав ексміністр.

https://youtu.be/tmL7wnmjJc4

"Але все-таки краще говорити чесно: «Ми добудовуємо, а наступного року чи через рік ми почнемо будувати свої дороги, які сьогодні проєктуємо». Зараз немає жодної дороги Зеленського, бо все це – добудови. Єдина нова дорога нашого президента – це дорога до його колишнього маєтку у Васильківському районі Київської області, де він побудував окремий шлях із окремим шлагбаумом", - зазначив Омелян.

Другие новости