ПоддержатьУкраїнська

Міністр Криклій живе у незадекларованій квартирі та їздить на позашляховику дружини (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

Міністр Криклій живе у незадекларованій квартирі та їздить на позашляховику дружини (фото)

За декларацією — одинак, а за словами коханої жінки — вже 10 років одружений. Голова Мінінфраструктури Владислав Криклій приховав від НАЗК цивільну дружину, а разом із нею — кілька квартир та автівок преміум-класу. Де, як і з ким насправді живе міністр? Дізнавалася Христина Кришиха.

https://www.youtube.com/watch?v=2w8Id1Gomx4&t=631s

Згідно з декларацією Владислава Криклія за 2019 рік, він має дві квартири. Одна з яких — на 100 квадратів — не його. Він нею просто безоплатно користується. Це право йому надала громадянка України Шукюрова Валерія Артурівна, імовірно, рідна сестра Владислава.

Інша належить безпосередньо міністру та має цілих чотири кімнати. Схожі квартири продають ще досі, їхня середня вартість — 250 тисяч доларів. Але у цьому будинку міністра жодного разу не бачили.

 У цьому будинку Криклій має чотирикімнатну квартиру, але не живе Фото: СтопКор

З власних джерел редакції «СтопКору» вдалося дізнатися графік міністра Владислава Криклія. У планах посадовця — робоча поїздка до Одеської області. Виїзд з дому — о 6:30 ранку.

Команди медійників чекали за усіма відомими нам адресами. О 6:40 з нижнього паркінгу квартири громадянської дружини Криклія виїхав позашляховик TOYOTA HIGHLANDER 2017 року. Саме ця автівка возить міністра Одесою.

 Саме цей позашляховик возив міністра Одесою Фото: СтопКор

Під виглядом поштового кур'єра репортери доставили відправлення за адресою дружини міністра, але на ім'я самого міністра. І тут посилку прийняли, підтвердивши, що пан Владислав дійсно мешкає у 20 квартирі.

І ще один доказ. «СтопКору» стало відомо, що Владислав і Тетяна разом часто подорожують. Наприклад, 2017 рік подружжя зустріло разом в Аммані: вилетіли 31 грудня 2016 року з аеропорту Жуляни до Амману, провели там тиждень, відсвяткували Різдво та 7 січня повернулися до України.

Тобто ми сміливо можемо стверджувати: міністр інфраструктури Владислав Криклій веде спільне господарство з Тетяною Декало. І, можливо, вже цілих 10 років, як і розповіла жінка. Бо вона, на відміну від посадовця, все-таки ще не звикла «правильно» відповідати журналістам і могла бовкнути зайвого.

Другие новости