ПоддержатьУкраїнська

Очільник Мінінфраструктури Криклій «забув» задекларувати дружину-мільйонерку

StopCor
StopCor

StopCor

Очільник Мінінфраструктури Криклій «забув» задекларувати дружину-мільйонерку

«Таємна» дружина міністра інфраструктури Криклія Тетяна Декало — психолог зі своєю практикою. При цьому офіційні заробітки жінки неспівставні з тим майном, яке є у її власності. Де подружжя заробило на шикарні апартаменти та авто? І чому пан міністр промовчав про це у своїх деклараціях? З’ясовувала Христина Кришиха.

https://www.youtube.com/watch?v=2w8Id1Gomx4&t=631s

Якщо один прийом клієнта у психолога коштує в середньому приблизно 1000 гривень, а на день пані Тетяна може прийняти декілька клієнтів, то її місячний заробіток у кращому випадку може сягнути 2 тисяч доларів.

Натомість апартаменти, в яких подружжя проживає разом, коштують приблизно 355 тисяч доларів. Тобто на таку квартиру Тетяна змогла б заробити за 15 років. Але це тільки за умови, якщо жінка не витрачала б зі своїх заробітків жодної гривні, що, погодьтеся, навряд чи можливо.

 Автівки пані Тетяни змніювались із кар'єрним зростанням чоловіка Ілюстрація: СтопКор

Окрім помешкання, пані Тетяна також має власний кабінет для консультацій, який вона або орендує, або купила. Як зізнається сама жінка, вона зареєстрована як ФОП, тож має платити податки за свою діяльність.

Крім того, журналістам стало відомо, що в жінки ще є донька. Тому економити та збирати гроші на квартиру при таких розкладах точно не вийшло б. Можна припустити, що це саме Владислав Артурович купив коханій жінці цю квартиру. Проте за які гроші? Адже сам нинішній міністр з 2014 року працює на державних посадах. І офіційні зарплати на цих позиціях — невисокі.

Другие новости