ПоддержатьУкраїнська

Москаль вважає, що Закарпатську митницю перевіряють хабарники

StopCor
StopCor

StopCor

Москаль вважає, що Закарпатську митницю перевіряють хабарники

Очільник Закарпаття вважає, що ДФС України залучає для тотальної перевірки Закарпатської митниці раніше судимих за хабарництво посадовців.

Як інформує офіційна сторінка Геннадія Москаля, голова Державної фіскальної служби Роман Насіров направив велику комісію для перевірки Закарпатської митниці в складі "найдосвідченіших в Україні ревізорів", - пише Depo.Закарпаття.

"Комісії поставлене одне завдання – знайти масу недоліків у роботі митниці й показати її, як найгіршу в Україні. Особисто для мене нічого дивного в цьому немає, важко було б сподіватися на заохочення від ДФС у світлі останніх подій на Закарпатті. Однак є один нюанс – один із заступників керівника "ревізорського десанту", такий собі Великов Георгій Іванович 19.09.1978 року народження (зараз його посада – головний державний інспектор митного посту "Костопіль" Рівненської митниці) 2 серпня 2012 року був судимий Старобільським районним судом Луганської області за ч.4 ст. 368 кримінального кодексу.

Розшифровую – це отримання службовою особою хабара (неправомірної вигоди) в особливо великих розмірах. Великов був тоді головним інспектором відділу митної служби по боротьбі з контрабандою та порушеннями митних правил Луганської митниці й погорів на хабарі. Санкція статті 368-ї передбачає від 8 до 12 років позбавлення волі (до речі, в колонії закритого режиму) з конфіскацією майна та позбавленням права займати певні посади. Вирок по Великову й зараз можна знайти в Єдиному реєстрі судових рішень України.

За логікою речей "ревізор" Великов мав би зараз пити в колонії чефір, а не перевіряти Закарпатську митницю. Як він опинився на волі – питання другорядне. А головне те – як він опинився в складі "ревізорської комісії" ДФС України і тепер перевіряє, хто як працює на Закарпатті! Та ще й у взаємодії з дуже засекреченою групою працівників "К" центрального апарату Служби безпеки України. Це наче в комедії Гоголя "Ревізор". Там, правда, "ревізор" був дрібним шахраєм, а тут – солідний посадовець із "ксивою", - заявляє Москаль.

Другие новости