ПоддержатьУкраїнська

"МВС передало приватній компанії персональні дані українців", – Бутусов

StopCor
StopCor

StopCor

'МВС передало приватній компанії персональні дані українців', – Бутусов

"СтопКор" викрив масштабну діджитал-аферу. Як з’ясували журналісти, "молода" вітчизняна компанія IIG, що запропонувала урядовцям Зеленського свої послуги у виготовленні id-карток українців, насправді є новим обличчям скандальних корупціонерів з ЄДАПСу, які свого часу нагріли державу на сотні мільйонів гривень.

https://www.youtube.com/watch?v=f4uQ083ivv8&t=1s

Як наголосив головний редактор сайту "Цензор.Нет" Юрій Бутусов, корупційна схема монополіста у сфері виробництва документів суворої звітності працювала у такий спосіб: Міністерство внутрішніх справ своїм рішенням надало приватній компанії доступ до власних баз даних та включило держпідприємство відомства, яке контролювало персональні дані українців, до складу консорціуму.

"Вся схема полягала в тому що держава, МВС безпосередньо ухвалило рішення, що надає приватній компанії доступ до своїх баз даних, та включило ДП МВС, яке займалося ідентифікацією і контролювало базу даних документів, у склад приватного консорціуму, тобто це була складна схема", – зазначив він.

Держава держава в особі МВС надала приватній компанії доступ до баз даних - Юрій Бутусов

Докладніше про це – в аналітичному матеріалі: "Власника фірми, яку піарив Арахамія, розшукує Інтерпол (подробиці)"

Другие новости

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность уклонистам

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность уклонистам

Врачи выдавали фальшивые медицинские заключения о состоянии здоровья "пациентов", на основании которых военнообязанные признавались непригодными к службе