ПоддержатьУкраїнська

На скандальному 208 окрузі роздають інформаційні бюлетені про Ляшка – той знову балотується в нардепи

StopCor
StopCor

StopCor

На скандальному 208 окрузі роздають інформаційні бюлетені про Ляшка – той знову балотується в нардепи

На Чернігівщині скандальновідомий голова радикалів Олег Ляшко балотується у 208-му окрузі на довиборах до Верховної Ради. Проти своїх суперників він розгорнув масштабну «сіру» кампанію. Про це повідомляли місцевим людям активісти громадського руху «За чесні вибори», які роздавали інформаційні бюлетені.

 Фото: СтопКор
 Фото: СтопКор

Зокрема, в окрузі активно використовують тактику «клонів»: кандидатом у народні депутати України зареєстрували «двійників» одного з основних претендентів на перемогу, представника партії «Слуга народу» Анатолія Григоровича Гунька.

Безпартійний тезко кандидата від президентської політсили Гунько Анатолій Миколайович проживає на Полтавщині та не має жодного відношення не лише до 208-го округу, а й взагалі до Чернігівщини. Утім, безробітний житель села Йосипівка Кременчуцького району десь зумів знайти кошти для чималої застави. Однак, вочевидь, цього творцям «клону» видалося замало, і після цього ЦВК зареєструвала ще й другого безробітного «двійника» провладного кандидата – Ігоря Віталійовича Гунька – самовисуванця, жителя Чернігова.

Зауважимо, ця технологія вже була обкатана на цьому окрузі під час парламентських виборів 2019 року.

Тож чи спрацюють брудні методи цього разу та чи повернеться зашкварний нардеп до стін Парламенту? Залежить від виборців.

 Фото: СтопКор

Як повідомлялося, Верховна Рада призначила на 25 жовтня проміжні вибори народних депутатів у одномандатному виборчому окрузі № 208 і у зв’язку із загибеллю народного депутата Валерія Давиденка (група "Довіра"). Тіло політика з вогнепальним пораненням голови було знайдене ввечері 23 травня у його київському офісі. Кримінальне провадження відкрите й розслідується за ст.115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Другие новости