ПоддержатьУкраїнська

На Житомирщині фігурант корупційних скандалів рветься до перших місць списку партії

StopCor
StopCor

StopCor

На Житомирщині фігурант корупційних скандалів рветься до перших місць списку партії

Олег Омельчук, одіозний мер міста Олевськ, що на Житомирщині, чинить тиск на голову районного осередку партії ВО "Батьківщина" Миколу Атанова. Таким чином Омельчук намагається привласнити чільну позицію у списку осередку. Про це повідомив активіст ГО "Стоп корупції" в Олевську Олександр Ігнатьєв.

Міський голова Омельчук та його перший заступник Олександр Ніколайчук прийшли додому до Атанова із вимогою передати їм печатку та усі документи осередку ВО "Батьківщина" Олевського району. Свої вимоги обґрунтували, посилаючись на рішення з області, за яким повноваження голови нібито мають перейти Ніколайчуку, а Атанов обійме посаду начальника передвиборчого штабу. Атанов відповів відмовою, оскільки не отримував з цього приводу письмових розпоряджень.

"Ресурсу "Олевськ Online" стало відомо, що на голову Олевського районного осередку партії "Батьківщина" другий день здійснюється тиск з боку голови Олевської ОТГ і його наближених. Основною вимогою Олега Омельчука є внесення його першим до списку ВО "Батьківщина". Але голова районного осередку сам планує йти першим у списку", – зазначив Олександр Ігнатьєв.

Він також додав, що, за його інформацією, з мером Олевська не хоче мати зв'язку жодна політична сила через його участь у сумнівних скандальних схемах.

Нагадаємо, Олег Омельчук – фігурант низки журналістських розслідувань і давно потрапив у поле зору "СтопКору". Зокрема, одна з кримінальних справ проти нього – за розкрадання коштів на ремонт автодороги.

Окрім того, родина мера вдало використовує бюджет громади, чого сам Омельчук навіть не приховує.

Другие новости