ПоддержатьУкраїнська

"Наказ на надання мені обвинувачення, завершення справи і передання в суд давав саме Татаров", – Чорновол

StopCor
StopCor

StopCor

'Наказ на надання мені обвинувачення, завершення справи і передання в суд давав саме Татаров', – Чорновол

Справу проти екснардепка Тетяни Чорновол у 2014 році порушив чинний заступник глави Офісу президента Олег Татаров, який на той час працював у Головному управлінні Міністерства внутрішніх справ. Нині справа фактично повернулась до його рук. Про це Тетяна Чорновол розповіла в ефірі програми "Мокрик По Живому" на "hromadske", передає "Рубрика".

''Наказ на надання мені обвинувачення, завершення справи і передання в суд давав саме Татаров'', – Чорновол

Вона заявила, нібито справу проти неї ініціювали колишній глава Офісу президента Андрій Богдан та його заступник Андрій Смирнов шляхом втручання у роботу Державного бюро розслідувань. Тоді ж відомством керував колишній адвокат президента-втікача Януковича Олександр Бабіков.

"Я не скажу, що зараз оця кліка послабилася зі звільненням Богдана і Бабікова. Ми ще мусимо згадати, що є і Татаров, якого призначили в Офіс президента", ㅡ сказала Чорновол.

Вона розповіла, що 18 лютого 2014 року справу проти неї порушив чинний заступник глави ОП Олег Татаров, який на той час працював у ГУ МВС.

"Обвинувачення мені з'явилось, коли у Татарова ще не було кримінальної справи. Вручення мені обвинувачення співпало за часом з проблемами у Татарова. Але ж готувалось воно давно. Наказ на надання мені обвинувачення, завершення справи і передання в суд давав саме Татаров… Була певна перерва і Татаров знову повернувся до цієї справи", — сказала колишня депутатка.

Водночас колишня народна депутатка заявила, що не вважає Богдана і Татарова "різними командами" Офісу президента.

Окрім цього Тетяна Чорновол заявила, що її справу, а також ще декілька гучних справ, збирались використати для дискредитації Революції гідності.

Нагадаємо, у квітні ДБР провело обшуки в помешканні ексдепутатки та повідомило Чорновол про підозру в убивстві людини під час пожежі в офісі "Партії регіонів" у 2014 році.

Справа стосується підпалу офісу "Партії регіонів" у лютому 2014 року — під час масових розстрілів активістів на Майдані.

15 грудня Чорновол вручили обвинувачення в умисному вбивстві під час Євромайдану.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, Татарову прийшли вручати підозру.

Другие новости