ПоддержатьУкраїнська

Накопав: екснардеп Скосар "заробив" на крісло у Раді у підпільному кар’єрі?

StopCor
StopCor

StopCor

Накопав: екснардеп Скосар 'заробив' на крісло у Раді у підпільному кар’єрі?

Екснардеп Ігор Скосар ще 5 років тому приголомшив всю країну гучною заявою про 6 мільйонів доларів готівкою, які він "заніс" за місце у Раді. Як чоловіку, який, згідно з декларацією, не має ані елітної нерухомості, ані дорогих автівок та вражаючих сум на банківських рахунках, вдалось зібрати такі кошти і придбати собі крісло народного обранця? З’ясовувала Марія Гураль.

https://www.youtube.com/watch?v=w9yfzLd5B3Q

Згідно з офіційними даними з відкритих джерел, Ігор Скосар не має жодного бізнесу. А перш ніж стати депутатом, з 1990-го по 2000 роки він був директором кількох компаній на Дніпропетровщині.

Та ось дуже сумнівним є те, щоб майбутній народний обранець за 10 років такої діяльності зміг заробити аж 6 мільйонів доларів. Сам же Скосар пояснив походження коштів в інтерв’ю інтернет-виданню "Обозреватель" наступним чином.

"Частина грошей була моя, частину – позичив", – заявив екснардеп.

Чи повернув він позичені кошти – невідомо, адже сам Скосар скаржився: у Верховній Раді заробити не встиг.

Та попри таку заяву родина колишнього депутата живе небідно. Люксова автівка вартістю понад 4 мільйони гривень, кілька елітних маєтків – і все це на тещі та дружині Скосаря. Не бідує і його син від першої дружини Ганни, Євгеній Скосар.

Євген Скосар є засновником ТОВ ''Любимівський гранітний кар'єр'' та ще кількох підприємств

Журналісти нарахували 9 компаній, пов'язаних зі Скосарем-молодшим. Ось лише кілька з них: ТОВ "Созидатель 2000", ТОВ "Мінпром", ТОВ "Айленд Компані". Та особливу увагу звернути варто на ТОВ "Любимівський гранітний кар’єр" та ТОВ "ЮМИН", які мають податкові борги та зв’язки з офшорами.

Другие новости