ПоддержатьУкраїнська

Нардеп Пузійчук «наїхав» на в.о. керівника ДАБІ Федоренка в Раді (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

Нардеп Пузійчук «наїхав» на в.о. керівника ДАБІ Федоренка в Раді (фото)

20 жовтня нардеп та голова ТСК з питань розслідування фактів корупції в органах державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду Андрій Пузійчук засумнівався в повноваженнях призначених в.о. голови ДАБІ Богданом Федоренком працівників служби.

 Засідання ТСК ВРУ Фото: СтопКор

«Чи вповноважені призначені вами працівники ДАБІ? У тому числі – керівники територіальних підрозділів? Чи є законними прийняті ними рішення? Після 6 серпня 2020 року ми маємо накази, які ви підписували про призначення керівників територіальних органів», – звернувся під час засідання комісії Пузійчук до Федоренка.

 Фото: СтопКор

Той наголосив, що дотримується думки щодо законності рішень, прийнятих призначеними ним керівниками.

«Уряд поклав на мене виконання обов‘язків керівника органу і ці обов’язки з мене ніхто не знімав. Нових керівників я не можу призначити, так як орган перебуває в стадії ліквідації. Я вважаю, що вони мають право також підписувати документи та приймати якісь рішення», – наголосив Федоренко.

Як повідомляв «СтопКор» раніше, 20 жовтня за участі представників ГО «Стоп корупції» розпочалося засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів корупції в органах державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду.

Другие новости