ПоддержатьУкраїнська

Нардеп від "СН" хоче долучити Польщу до мінського процесу

StopCor
StopCor

StopCor

Нардеп від 'СН' хоче долучити Польщу до мінського процесу

Нардеп від фракції "Слуга Народу" Святослав Юраш, член парламентського комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва заявив, що до переговорів у мінському процесі потрібно залучати "нових гравців", зокрема Польщу.

 Фото: УП

Таку думку він висловив у спецпроєкті "hromadske", передає "ZIK".

"Вирішення наших проблем через мінський процес полягає саме в діалозі через наших західних партнерів… Я думаю, що варто звернути увагу на наших ближчих партнерів, які розуміють наші проблеми краще, серед них Польща", - зазначив політик.

Він вважає за необхідне долучити Польщу до мінського процесу та давати їй можливість "ставати нашими ключовими партнерами в рішенні наших екзистенціальних російських дилем".

За словами Юраша, Польща дуже хоче бути долученою до всіх процесів.

"Я просто вважаю, що якщо наша мінська дискусія не дає ще результатів і не даватиме їх ще, то треба переобдумувати мінський процес і долучати до нього нових гравців. Як ту ж нашу історично незмінно близьку Польщу", — додав нардеп.

Нагадаємо, раніше віцепрем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков заявив, що хотів би залучити Велику Британію і Сполучені Штати Америки до переговорного процесу щодо окупованих територій.

Другие новости