ПоддержатьУкраїнська

Нардепи від "Слуги народу" не зрозуміли, чому Яценюк виступав на офіційному брифінгу членів уряду

StopCor
StopCor

StopCor

Нардепи від 'Слуги народу' не зрозуміли, чому Яценюк виступав на офіційному брифінгу членів уряду

Нардепи від фракції "СН" просять прем'єр-міністра Шмигаля пояснити поїздку експрем'єр-міністра Арсенія Яценюка спільно з діючими міністрами в Чернівецьку область у четвер 21 травня.

Про це йдеться в повідомленні партії в соціальній мережі Facebook, передає "Головна" посилаючись на "Українські Новини".

"Народні обранці від партії "Слуга народу" направили депутатське звернення до прем'єр-міністра Дениса Шмигаля з приводу спільного візиту діючих міністрів уряду і експрем'єр-міністра Арсенія Яценюка в Чернівецьку область", – сказано в ньому.

Зазначається, що депутати дізналися зі ЗМІ, що 21 травня разом з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, міністром охорони здоров'я Максимом Степановим і міністром Кабміну Олегом Немчиновим Яценюк відвідував Чернівецьку область і, зокрема, брав участь у брифінгу.

Нардепи від ''Слуги народу'' не зрозуміли, чому Яценюк виступав на офіційному брифінгу членів уряду

Тому депутати просять Шмигаля надати інформацію про те, на якій правовій підставі Яценюк користувався службовим авіатранспортом МВС або будь-якого іншого міністерства або відомства, чи займає Яценюк будь-яку офіційну посаду в МВС або в іншому міністерстві або відомстві, що дає йому право виступати на офіційному брифінгу членів уряду, а також яка посадова особа дозволила допустити Яценюка до користування службовим авіатранспортом і чи здійснювалася будь-яка оплата за користування службовим авіатранспортом для приватної особи – Яценюка.

Другие новости