ПоддержатьУкраїнська

"Нацкорпус" заявив, що "ОПЗЖ" готує провокації в Одесі

StopCor
StopCor

StopCor

'Нацкорпус' заявив, що 'ОПЗЖ' готує провокації в Одесі

На 2 травня "ОПЗЖ" готує провокації з метою дестабілізації ситуації в Одесі. Про це заявив голова одеського осередку "Національного корпусу" Сергій Варламов, виступаючи під час попереджувальної акції перед Генеральним консульством РФ, пише Еспресо.TV, передає "UA.NEWS".

 Фото: hromadske

"Одеса – стратегічне місто нашої країни, і сьогодні воно під загрозою. На 2 травня готуються масові провокації зі сторони ОПЗЖ. Проте ми гарантуємо, що кожен, хто вийде розхитувати ситуацію в нашому рідному місті, отримає по зубах", – сказав він, додавши, що в умовах, коли РФ стягує свої війська до українських кордонів, вкрай важливо "негайно посадити Медведчука і заборонити ОПЗЖ".

Тим часом, СБУ завершила слідство у справі екстремістів, затриманих під час спроби підпалу мечеті в Одесі. Встановлено, що діяли вони за завданням спецслужб країни-агресора.

Нагадаємо, двох екстремістів було затримано у червні напередодні відзначення Дня кримськотатарського прапора та Дня Конституції України при спробі підпалу одеської мечеті. Зловмисники виявилися представниками одного із неформальних радикальних об'єднань, які діяли за завданням спецслужб РФ. Підпал культової споруди вони планували вчинити задля дестабілізації суспільно-політичної ситуації в країні, порушення громадської безпеки, залякування населення, розпалювання расової та міжнаціональної ворожнечі.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, на Франківщині переміг Вірастюк.

Другие новости