ПоддержатьУкраїнська

Нові санкції та черговий обвал курсу рубля чекають на Росію через захоплення українських кораблів – експерт

StopCor
StopCor

StopCor

Нові санкції та черговий обвал курсу рубля чекають на Росію через захоплення українських кораблів – експерт

Санкції введуть однозначно і варто очікувати падіння цін на нафту – таку думку висловив директор аналітичного департаменту інвестиційноґ компанії “Альпарі” Олександр Разуваєв.

За його словами, окрім нових санкцій, Росії варто очікувати падіння курсу рубля на 10-15% у разі, якщо Центральний Банк РФ не втрутиться в ситуацію.

На думку аналітика, чергове загострення відносин України та Росії також негативно відобразиться на вартості акцій компанії “Газпром”.

Нагадаємо, вранці 25 листопада російський прикордонний корабель протаранив буксир Військово-морських сил Збройних сил України.

Пізніше стало відомо, що під час виходу з Керченської протоки російські кораблі відкрили вогонь по українських.

Внаслідок агресивних дій росіян у Чорному морі неподалік Керченської протоки 6 українських військовослужбовців дістали поранення.

На засіданні РНБО було прийняте рішення пропонувати запровадити воєнний стан в Україні строком на 60 діб для створення умов з відсічі збройної агресії.

Голова ВР Андрій Парубій повідомив, що скликає позачергове засідання парламенту через агресію Російської Федерації біля Керченської протоки на сьогодні, 26 листопада, на 16:00.

Читайте також: "Кров і вогонь: біля російських посольств в Україні люди влаштовували акції через захоплення кораблів – кадри".

Другие новости