ПоддержатьУкраїнська

"Оренда Бентлі у Швейцарії коштує копійки!" – дружина Андрія Павелка похизувалася в Інстаграм незадекларованими статками

StopCor
StopCor

StopCor

'Оренда Бентлі у Швейцарії коштує копійки!' – дружина Андрія Павелка похизувалася в Інстаграм незадекларованими статками

«Золота» трава для українських гравців: ціну футбольних майданчиків, збудованих на кишеньковому заводі ФФУ, було завищено вдвічі – 1,5 млн гривень за один при реальній вартості в 700 тисяч, а по всій країні недобудовані сотні таких полів. На чиїх рахунках осіла багатомільярдна різниця, сплачена з кишень вітчизняних поціновувачів гри з м’ячем? Та за чий кошт родина головного футбольного функціонера Павелка розкошує на ВІП-курортах? Докладніше про це – у матеріалі Кирила Вольного.

https://youtu.be/50uaijkfQPc

Зауважимо, що діяльність Андрія Павелка все ж не залишилась без уваги правоохоронців. Ще торік НАБУ відкрило відразу три справи: зловживання владою, незаконне збагачення та декларування недостовірної інформації.

Офіційно Андрій Васильович живе на скромну депутатську зарплату. Та Інстаграм його цивільної дружини Катерини Чаус може розказати набагато більше про справжній спосіб життя президента ФФУ, ніж його офіційна декларація.

Ось, наприклад, вона у приватному літаку.

 Катерина Чаус у приватному літаку

А це вже елітні курорти – Маврикій, Сейшели, Швейцарія. Коментарі до фото ще цікавіші:

"Я з моїм солодким "А" у Швейцарії! Ми з Масіком вважаємо Бентлі найкращим авто і не звикли відмовляти собі у задоволенні ані у Києві, ані за кордоном! Тим більше, що оренда нашої улюбленої ластівки у Швейцарії коштує справжні копійки: якихось 1600 євро в день, а тиждень – трохи більше ніж 11 тисяч євро! Пфффф! Так навіщо собі відмовляти в чомусь, до чого ми звикли вдома?"

А звикати є до чого. Звернімо увагу лише на квартиру в елітному житловому комплексі.

 Оренда квартири в цьому ЖК обійшлась родині Андрія Павелка у 400 тис. грн на місяць

Завдяки все тому ж Інстаграму Катерини журналісти довели, що у 2015-2017 роках родина винаймала тут помешкання за 400 000 гривень на місяць!

А ще Катя – мама саме тієї дівчинки, яка гралася кубком Ліги Чемпіонів в салоні дорогого авто. Тоді трофей "пішов по руках", що викликало гучний скандал. Та попри відкриті справи, жодними результатами антикорупційні відомства похвалитися не можуть.

Чи пов'язано це з тим, що посаду першого віцепрезидента Федерації футболу обіймає керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький? Можна лише здогадуватись.

А поки правоохоронці займаються розслідуванням, Андрій Павелко продовжує очолювати український футбол та жити розкішним життям.

Та відкриті справи й резонанс від корупційних схем все ж мають змінити цю ситуацію в кращу сторону. "СтопКор" буде ретельно слідкувати за розвитком цієї історії.

Другие новости