ПоддержатьУкраїнська

Патріарх Філарет закликав євродепутатів посилювати антиросійські санкції

StopCor
StopCor

StopCor

Патріарх Філарет закликав євродепутатів посилювати антиросійські санкції

На думку глави УПЦ КП, тільки таким чином можна вплинути на агресора з тим, щоб він припинив окупацію українських земель і відпустив з в'язниць заручників.

Настоятель Української православної церкви Київського патріархату Філарет звернувся з закликом до держав Європейського союзу з тим, щоб продовжити санкції проти Москви, передає "Радіо Свобода".

"Ми закликаємо Європу продовжити санкції. Не воювати зброєю, а продовжити санкції, тому що вони б'ють дуже боляче для Росії. Ця країна зараз вже ледве-ледве їх терпить, тому ми просимо: продовжуйте ці санкції для того, щоб зупинити та перемогти агресора. Таким чином ми звільнимо всіх заручників і в'язнів в російських в'язницях", – заявив глава церкви на конференції в Брюсселі, яка була присвячена російської агресії щодо України.

Філарет впевнений: для того, щоб здолати такого агресора, як Москва необхідно чимало сил – як фізичних, так і духовних. Крім того, настоятель звершив молебень в будівлі Європарламенту, під час якого присутні змогли помолитися про мир на сході України.

Другие новости