ПоддержатьУкраїнська

Підпал? У дружини активіста і депутата з Кіровоградщини згоріла автівка

StopCor
StopCor

StopCor

Підпал? У дружини активіста і депутата з Кіровоградщини згоріла автівка

28 квітня близько першої години ночі загорілась автівка дружини депутата Олександрівської районної ради і керівника ВГО «Стоп корупції» в Кіровоградської області Віктора Дудіна. Активіст припускає можливість підпалу.

 Авто дружини депутата і активіста Віктора Дудіна згоріло вночі. Фото: СтопКор

Керівник відокремленого підрозділу «Стоп корупції» на Кіровоградщині на своїй сторінці у фейсбуці оприлюднив фото понівеченої автівки своєї дружини. Авто сильно постраждало від пожежі, яка сталася вночі з 27 на 28 квітня. Чоловік пов’язує подію зі своєю професійною і громадською діяльністю. Громадський діяч повідомив про те, що саме це авто він використовував під час проведення гучних розслідувань щодо корупційних фактів у керівництві Світловодської ОТГ.

«Я як депутат Олександрійської районної ради та керівник відокремленого осередку всеукраїнської ГО «Стоп корупції» в Кіровоградській області проводжу низку розслідувань з приводу корупції деяких чиновників  та депутатів ОТГ Олександрійського району. Спадає на думку, що це комусь дуже не подобається! Експерти дадуть відповідь!» - зазначив Віктор Дудін.

https://www.facebook.com/100002396656477/posts/3921577177932132/

«Вчора я повернувся додому близько 18.30 і поставив авто на подвір’ї. Вночі близько 1.15 прокинувся від того, що сусідка, у якої вікна виходять на подвір’я, стукала у двері. Жінка повідомила, що горить наша автівка», - розповідає Дудін подробиці.

Пожежники швидко загасили пожежу. Віктор викликав поліцію і разом з правоохоронцями до ранку відпрацьовував ситуацію.

«Загорілася передня частина. Повністю пошкоджений моторний відсік, лобове скло, поплавились радіатори. Навіть неозброєним оком видно, що це підпал. Сусіди чули хлопок. Вночі у Світловодську був дощ, попри це лишилися сліди від кросівок біля автівки. Судячи зі слідів, чоловік швидко біг з подвір’я. Також знайшли місце, де на нього чекала машина, якою він і поїхав», - повідомив постраждалий активіст.

Він також зазначив, що у подвір'ї багатоповерхівки, де він мешкає у Світловодську, було багато автівок, у тому числі працівників поліції.

В центральному офісі «Стоп корупції» у Києві терміново збирають нараду. Обговорять  реагування на надзвичайну ситуацію, що сталася на Кіровоградщині.

«Закликаю усіх правоохоронців Кіровоградської області, МВС України активно долучитися до викриття негідників», - зазначив Голова Правління ВГО «Стоп корупції» Ігор Бондарчук.

«Стоп корупції» ретельно стежитиме за ходом слідства у цій справі та повідомлятиме нові подробиці інциденту.

Другие новости