ПоддержатьУкраїнська

Показ зустрічі Медведчука з Путіним: Нацрада планує перевірити кілька українських каналів

StopCor
StopCor

StopCor

Показ зустрічі Медведчука з Путіним: Нацрада планує перевірити кілька українських каналів

Нацрада проведе позапланову перевірку каналів "Newsone", "112 Україна" і "ZIK" після трансляції зустрічі одного з лідерів "ОПЗЖ" Віктора Медведчука з президентом Росії Володимиром Путіним.

 Фото: Пресслужба ''Український вибір''

Про це повідомляє пресслужба регулятора, передає "UA.NEWS".

У Нацраді додали, що висловлювання Володимира Путіна можуть ввести в оману українців і створити у глядачів помилкові враження про його «добросусідське» ставлення до України.

"Поширення подібної інформації в засобах масової інформації України направлено на формування позитивного образу Путіна, гуманізацію та популяризацію в Україні органу держави-агресора, що може створити загрозу національним інтересам і національній безпеці України в інформаційній сфері", – підкреслила Нацрада.

Медведчук, крім того, не дав глядачам пояснень, що його слова про постачання в Україну російської вакцини проти COVID-19 є упередженою і суб’єктивною думкою.

Нагадаємо, лідер "ОПЗЖ" Віктор Медведчук знову відвідав в Москві свого кума Володимира Путіна. Скаржився йому на Україну, російський президент обіцяв допомогу.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, в ОПУ Зеленського озвучили список питань, які увійдуть до Всеукраїнського опитування 25 жовтня.

Другие новости