ПоддержатьУкраїнська

Політики, інвестори та лобісти: у Стамбулі відбувся V Міжнародний GR-форум

StopCor
StopCor

StopCor

Політики, інвестори та лобісти: у Стамбулі відбувся V Міжнародний GR-форум

26 травня 2021 року в Стамбулі відбувся V Міжнародний GR-форум – подія, де зібралися провідні лобісти, політики та GR-спеціалісти (GR або Government Relations — налагодження взаємин з владою — ред.) з усього світу. Організаторкою заходу виступила політтехнолог, голова політичної партії «Національна платформа» Катерина Одарченко.

 Фото: СтопКор

«Спасибі всім, хто прилетів із Казахстану, США, України! А також учасникам, які приєднувалися до нас на панельній дискусії – це представники Туреччини, Греції, країн ЄС. Це дійсно робота нашого колективу – Української асоціації професіоналів у сфері GR і лобістів.

У нас сьогодні був баланс між теоретичними та практичними основами – що таке GR та лобізм. Ми поговорили як про інструменти аналізу, які використовуються лобістами в США, так і про інструменти медіакомунікацій. Обговорили також підхід, методології та філософію процесу, що є важливим для людей, які мислять не щохвилинними категоріями.

Що далі? Продовжує роботу наша українська асоціація. Хочу подякувати також нашим народним депутатам за законопроєкти на підтримку, зараз їх 4, і сподіваємося, що хоча б один пройде обговорення в комітеті і буде винесений на голосування», – наголосила вона.

 Фото: СтопКор

Зазначимо, що форум підтримали депутати Європейського парламенту попередніх скликань, а також американські лобісти.

На думку організаторки Катерини Одарченко, розвиток GR та лобізму — це запорука якісного державного будівництва та економічної політики.

Другие новости