ПоддержатьУкраїнська

Політолог: Україна може опинитися в міжнародній ізоляції через заяви Арестовича

StopCor
StopCor

StopCor

Політолог: Україна може опинитися в міжнародній ізоляції через заяви Арестовича

Позаштатний радник глави Офісу президента Олексій Арестович може спровокувати міжнародну ізоляцію України різкими заявами на адресу канцлера Німеччини Ангели Маркель. Таку думку висловив політолог Дмитро Співак в ефірі "Україна 24".

 Фото: Апостроф

Він заявив, що наразі головною новиною у міжнародній політиці є саме заява Арестовича.

"Цитую його, радник голови Офісу президента говорить: Ангела Меркель зрадила інтереси України. Охрініти можна! Я б звернувся до Андрія Єрмака і сказав би: Андрію Володимировичу, жени Арестовича! Просто жени, він приведе нашу країну до ізоляції! Арестович звинуватив канцлера Німеччини в тому, що вона зрадила інтереси України! Він хто такий?! Вести діалог з канцлером Німеччини… Ти хто, що маєш можливість і право вести діалог з канцлером Німеччини в такому вигляді та форматі?", – заявив політолог, передає "Рубрика".

Співак також вдався в питання – а чому Ангела Меркель повинна піклуватися про інтереси України?

"Вона повинна дбати про інтереси громадян Німеччини, платників податків Німеччини. Так от, платники податків Німеччини виграють від "Північного потоку-2", – зазначив він.

Нагадаємо, нещодавно радник української делегації у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович заявив, що російська сторона подає фейкових людей в список на обмін полоненими.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, екснардепу Семенченку оголосили нову підозру.

Другие новости