ПоддержатьУкраїнська

"Попросимо все, включаючи британських військовослужбовців", — Пристайко про вторгнення РФ

StopCor
StopCor

StopCor

'Попросимо все, включаючи британських військовослужбовців', — Пристайко про вторгнення РФ

Посол України у Великій Британії Вадим Пристайко заявив, що Україна може запросити британських військовослужбовців у разі посилення агресії з боку РФ.

 Вадим Пристайко посол України у Великій Британії Фото: МЗС України

Пристайко зазначив, що Україна проситиме втручання своїх західних партнерів, таких як Британія, у випадку початку війни. Він пояснив, що окрім зброї, Україна готова прийняти допомогу іноземних військових. Про це Пристайко заявив в етері "UATV".

"Якщо буде початок активних бойових дій, попросимо все що завгодно, включаючи британських військовослужбовців на нашу територію", - повідомив дипломат.

Пристайко також додав, що у разі розв'язання Москвою війни, вона стане катастрофічною, як для України та Росії, так і для всієї Європи. Тому потрібно всім докласти зусиль зараз і запобігти воєнним діям.

Читайте також інші схожі новини:

  • Велика Британія відправила в Україну понад 2 тисячі одиниць протитанкового озброєння та полк рейнджерів на тлі загрози вторгнення Росії.
  • Прем’єр-міністр Британії Борис Джонсон 22 грудня провів телефонну розмову з канцлером Німеччини Олафом Шольцем. Повідомляється, що вони обговорювали агресію Російської Федерації проти України.
  • Глава Міноборони України Олексій Резніков закликав Британію, США та Канаду направити своїх військових інструкторів ближче до російського кордону. Він вважає, що саме зараз потрібно вживати кроки для стримування президента Росії Путіна від вторгнення в Україну, оскільки потім "буде занадто пізно".

Другие новости

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность уклонистам

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность уклонистам

Врачи выдавали фальшивые медицинские заключения о состоянии здоровья "пациентов", на основании которых военнообязанные признавались непригодными к службе