ПоддержатьУкраїнська

Порошенко має намір поговорити з президентом Фінляндії віч-на-віч

StopCor
StopCor

StopCor

Порошенко має намір поговорити з президентом Фінляндії віч-на-віч

Президент України Петро Порошенко відправився у Фінляндську Республіку. Там він наодинці проведе переговори з президентом країни Саулі Нііністьо та зустрінеться з іншими високопосадовцями.

Новину повідомляє прес-служба Адміністрації президента.

"Президент Петро Порошенко розпочав офіційний візит до Фінляндської Республіки. За програмою візиту 24 січня відбудеться зустріч Глави Української держави з Президентом Фінляндської Республіки Саулі Нііністьо у форматі "віч-на-віч", - йдеться в повідомленні прес-служби АП.

Після цих переговорів наодинці відбудуться інші, вже у розширеному форматі, якими керуватимуть обидва президента. На яку тему – не згадується, проте зазначається, що за їх результатами буде підписано документ про двостороннє співробітництво.

Окрім того, у Порошенка у Фінляндії заплановано ще ряд інших зустрічей за участіпрем'єр-міністра Юхи Сіпіле та спікера парламенту цієї країни Марії Лохели. Глава України також збирається відвідати Музей маршала Карла Густава Маннергейма та зустрітися з місцевою українською діаспорою.

Нагадаємо, у понеділок, 23 січня, в рамках офіційного візиту до Естонської Республіки, президент України Петро Порошенко обговорив з естонським лідером Керсті Кальюлайд питання щодо подальших економічних відносин обох держав.

Другие новости