ПоддержатьУкраїнська

Порошенко терміново звернувся до Зеленського через фатальну помилку з виборами на Донбасі (відео)

StopCor
StopCor

StopCor

Порошенко терміново звернувся до Зеленського через фатальну помилку з виборами на Донбасі (відео)

П'ятий президент Петро Порошенко в кулуарах Верховної Ради негативно прокоментував дії нової команди Володимира Зеленського щодо реформи децентралізації.

Журналісти зустрілися в кулуарах Верховної Ради з експрезидентом Петром Порошенком, який був обурений рішенням лідера України Володимира Зеленського погодитися на "формулу Штайнмаєра", передає Діалог.UA.

За його словами, "формула Штайнмаєра" писалася в Кремлі паном Лавровим і повністю руйнує Мінські домовленості.

"Мінські домовленості мали офіційну назву "Мирний план президента Порошенка". Не дивлячись на те, що багато хто намагався критикувати його, ніякої альтернативи за шість років ніхто у світі не запропонував", – підкреслив Петро Порошенко.

https://www.facebook.com/petroporoshenko/videos/2446356208956773/

Також Порошенко розкритикував можливий план проведення виборів на тимчасово окупованих територіях Донбасі "під дулом російських автоматів", де зараз Кремль масово роздає жителям російські паспорти.

"Не забувайте, що на відміну від 2014-2015 років, там зараз вже видані десятки, а може й сотні тисяч російських паспортів. І в такий спосіюб вони (Кремль – ред.) хочуть, щоб окупований статус вибирали росіяни. Подумайте про це!" – додав Порошенко.

Другие новости