ПоддержатьУкраїнська

Постраждалим від афер Андрія Гордійчука нададуть юридичну допомогу

StopCor
StopCor

StopCor

Постраждалим від афер Андрія Гордійчука нададуть юридичну допомогу

Попри чималу кількість друзів-правників, скандально відомий хмельницький депутат Андрій Гордійчук має за спиною не одне кримінальне провадження. Зокрема, на початку цього року НАБУ почало розслідування за фактом декларування недостовірних відомостей у декларації нашого героя. Докладніше про це – у сюжеті Альони Середи.

https://www.youtube.com/watch?v=E7xKGC63N4I

Для тих, хто ще не дуже добре знає Андрія Гордійчука, нагадаємо про його розкішний спосіб життя:

- коштовні автівки VIP-класу, яких тільки журналісти нарахували щонайменше п’ять;

- квартира в елітному Печерському районі столиці та декілька земельних ділянок поблизу Києва;

- дорогі ресторани, в яких любить обідати пан Гордійчук, та недешеве захоплення дружини. А саме магазин вишуканої жіночої білизни прямісінько в центрі столиці.

Нещодавній відпочинок пана Гордійчука обійшовся щонайменше у 143 тисячі грн

І в той час, коли люди чекають копійки за здане молоко, Андрій Гордійчук спокійно вечеряє в дорогому ресторані, де салат коштує щонайменше, як 50 літрів молока.

А вже на ранок разом з дружиною, яка любить хизуватися розкішним життям у соцмережах, летить до Парижа.

Журналісти "СтопКору" дослідили всі факти та змогли розкрити масштабну аферу Андрія Гордійчука, який взув без перебільшення майже всю країну. Знайдену нами інформацію ми направили до НАБУ та правоохоронних органів і про нові подробиці повідомимо вас у наступних випусках.

Якщо ви постраждали внаслідок афер пана Гордійчука, можете звертатись до Координаційного центру з надання юридичної допомоги. Він розташований у Києві за адресою вул. Січових Стрільців, 73. Або ж телефонуйте (044) 486-71-06.

Тож далі буде!

Другие новости