ПоддержатьУкраїнська

«Повідстрілюємо ноги!»: тітушки кандидата Приходька погрожують активістам на Чернігівщині (ВІДЕО)

StopCor
StopCor

StopCor

«Повідстрілюємо ноги!»: тітушки кандидата Приходька погрожують активістам на Чернігівщині (ВІДЕО)

Жодного заходу без погроз. У селі Голубівка, що на Чернігівщині, так звані тітушки кандидата Приходька погрожували громадським активістам, які виступають за чесні вибори. Молодики обіцяли прострелити їм ноги. Сталось це під час зустрічі виборців із кандидатом Приходьком.

https://www.facebook.com/stopcor.ua/videos/2442719015766685/

«Нам погрожували фізичною розправою. Цього разу - прострелити ноги. У тітушках ми впізнали тих же молодиків, які днями порізали шини в нашому автобусі та вибивали мобільні телефони. Схоже, що Приходько цих хлопців возить із собою як групу силової підтримки», – передають з місця подій активісти ГО «Стоп корупції.

 В кишені - холодна зброя
 Молодик, що погрожував активістам

Представники проекту викликали на місце правоохоронців, утім копи так і не приїхали. Тож активісти поїхали у місцеве управління поліції, щоб написати заяву про злочин.

Нагадаємо, раніше двох журналістів «СтопКору» побили в Прилуках на Чернігівщині під час зйомок здійснення передвиборчій акції. Чоловік, прихильник кандидата у депутати, спочатку намагався вирвати мікрофон у журналістки Марії Гураль, а потім почав її бити. За журналістку вступився її колега Володимир Циганов.

Другие новости