ПоддержатьУкраїнська

Президент Зеленський виступить у Верховній Раді (пряма трансляція)

Анастасія Богомолова
Анастасія Богомолова

Все публикации на сайте Стопкор журналистка Анастасия Богомолова

Президент Зеленський виступить у Верховній Раді (пряма трансляція)

1 грудня Президент Володимир Зеленський виступить у Верховній Раді під час пленарного засідання. Також на порядку денному — розгляд змін до законодавчих актів, що регулюють питання трансплантації органів та законопроєкт про антидопінгову діяльність.

 Президент Володимир Зеленський виступить у Верховній Раді Фото: з відкритих джерел

1 грудня у Верховній Раді пройде пленарне засідання. Відкриє його о 10 ранку своїм виступом Президент України. Володимир Зеленський виступить у Верховній Раді зі щорічним зверненням. Про це йдеться на офіційному порталі ВР.

Також на порядку денному — розгляд низки законопроєктів. Серед них:

  • Проєкт Закону про вихід із деяких міжнародних договорів України, укладених у рамках Співдружності Незалежних Держав;
  • Проєкт Закону про внесення змін до Митного кодексу України щодо адміністративної відповідальності громадян за порушення митних правил;
  • Проєкт Закону про внесення змін до Закону України "Про державне регулювання ринків капіталу та організованих товарних ринків";
  • Проєкт Закону про антидопінгову діяльність у спорті.

Нагадаємо, що 30 листопада Верховна Рада ухвалила так званий «податковий» законопроєкт №5600, який у народі називають «антиахметівським». За задумом авторів, документ сприятиме протидії ухиленню від оподаткування, зменшить рівень тіньової економіки та наповнить бюджет.

Другие новости