ПоддержатьУкраїнська

Рефат Чубаров підтримує ідею президента залучити Меджліс і Туреччину до платформи по деокупації Криму

StopCor
StopCor

StopCor

Рефат Чубаров підтримує ідею президента залучити Меджліс і Туреччину до платформи по деокупації Криму

Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров підтримав ідею президента України Володимира Зеленського про участь Меджлісу кримськотатарського народу і Туреччини в роботі платформи по деокупації Криму. Він заявив, що мета кримських татар - якомога швидше відновити державний суверенітет України над Кримом.

 Фото: delo.ua

Рефат Чубаров позитивно відгукнувся про ідею президента Зеленського залучити Меджліс кримськотатарського народу і Туреччини до платформи по деокупацію Криму. Про це він повідомив в коментарі "Крим.Реаліі" напередодні, передає "ASPI".

"Це єдина умова, щоб ми могли зібратися разом і жити на своїй землі. Ми завжди говоримо, що так, Україна - це наша держава, але наша рідна земля, на якій ми хочемо відродитися як нація - це Крим, як невід'ємна частина української держави", - сказав Чубаров.

Політик додав, що якщо органи державної влади, зокрема президент, не співпрацюватимуть з Меджлісом в питаннях Криму - "це тільки нас послабить".

Як повідомляв "СтопКор" раніше, Арахамія заявив, що українська армія повинна бути повністю переведена на контрактну основу, а все, що можна оптимізувати в тилу, повинно бути оптимізовано.

Другие новости