ПоддержатьУкраїнська

Реорганізація аграрного відомства: Ахіджанова у міністерстві вже не буде, але подальша доля держпідприємств – поки під питанням

StopCor
StopCor

StopCor

Реорганізація аграрного відомства: Ахіджанова у міністерстві вже не буде, але подальша доля держпідприємств – поки під питанням

Скандальні призначення і звільнення керівників державних аграрних підприємств: поки міністерство переживає реорганізацію, стара гвардія – в особі, наприклад, одіозного пана Ахіджанова – продовжує просувати свої рішення вже у новій владі.

Проте є і гарна новина: департамент, який очолював Баграт Рафікович, невдовзі ліквідують. Про це повідомив заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тарас Висоцький.

https://www.youtube.com/watch?v=cfg8sKLT_U8

"Департамент фінансово-господарської діяльності МінАПК ліквідується. Все. У нас в новоствореному міністерстві є департамент, який очолює пані Олена Бояркіна. В мене особисто до її професійних даних претензій не має", – наголосив головний аграрій країни.

Але поки триватиме перезавантаження міністерства, державні підприємства можуть знищити взагалі.

Головний аграрій країни запевнив: в оновленому міністерстві фінансово-господарський департамент очолюватиме не Баграт Ахіджанов

"На даний час підприємство не може працювати повноцінно, бо міністерство досі не видало наказ, засвідчений мокрою печаткою, для того, щоб провести зміни в ЄДР, в банківських установах для оплати послуг електроенергії, газу, води, для того, щоб людям зарплату, премії виплатити", – зауважує Олександр Сєдов, в.о. директора ДП "Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції".

Ми не залишаємо цю ситуацію і продовжуємо слідкувати за новими призначеннями і діями високопосадовців.

Наразі чекаємо на інтерв'ю міністра Милованова, який погодився поспілкуватися з нами вже за два тижні, спираючись на щільний графік. Усі нові деталі – обов'язково покажемо у нових випусках "СтопКору".

Другие новости