ПоддержатьУкраїнська

Російське телебачення показало, які землі ’’насправді’’ належать Україні.

Мария Цихоцкая
Мария Цихоцкая

Редактор ленты новостей

Російське телебачення показало, які землі ’’насправді’’ належать Україні.

Як заявляють на пропагандистському телебаченняі, землі Україні дістались у дар від Сталіна, Леніна, Хрущова та російських царів.

 Скрін карти з каналу Росія 24 Фото:ТСН

Російський телеканал "Росія 24" склав мапу нібито "подарованих Україні" територій за мотивами звернення президента Росії Володимира Путіна у понеділок.

Про це повідомляє російське видання Лента.ру.

Як стверджують на телеканалі, територія України «насправді»обмежується лише Кіровоградською, Дніпропетровською та частинами Миколаївської і Запорізької областями.

Крим, за версією “Росія 24, Україна прийняла в дар від Хрущова. 

Канал навіть створив свою карту, згідно з якою усю західну Україну,а саме, Волинську, Львівську, Закарпатську, Івано-Франківську, Чернівецьку, Тернопільську та Рівненську області “подарував Україні” Йосип Сталін.

Володимир Ленін також взяв участь у параді благодійників та приєднав до України Одеську, Миколаївську, Херсонську, Запорізьку, Донецьку, Луганську і Харківську області.

Але найбільше дякувати Україна повинна “руським царям”, завдяки яким вона отримала Хмельницьку, Житомирську, Вінницьку, Черкаську, Полтавську, Сумську, Чернігівську і навіть Київську області й саме місто Київ.

Нагадаємо:

  • Володимир Путін 22 лютого дав ще одну прес-конференцію щодо агресії РФ проти України. У ній очільник Кремля зробив кілька заяв, які далі загострюють ситуацію.
  • Путін під час виступу перед росіянами зробив довгий екскурс в історію СРСР. На його думку, Україна - помилка комуністичної партії.

Другие новости