ПоддержатьУкраїнська

Російські буксири в українських водах: портовики Чорноморська розкажуть про державну зраду

StopCor
StopCor

StopCor

Російські буксири в українських водах: портовики Чорноморська розкажуть про державну зраду

23 липня о 9 ранку під стінами Міністерства інфраструктури України профспілки морського порту “Чорноморськ” спільно з активістами “Стоп корупції” влаштують акцію протесту через бездіяльність міністра інфраструктури Владислава Криклія. Особливе обурення в людей викликав вхід двох російських буксирів Topaz N і Diamond N, які мають пряме відношення до “Новоросійського морського порту”, на територію Чорноморська.

 Фото: Міністерство інфраструктури України

Працівники ДП “Чорноморськ” вимагатимуть від влади рішучих дій через входження двох ворожих човнів на територію порту в місті Чорноморськ. За словами організаторів акції, буксири є загрозою національній безпеці та можливістю для російської сторони повністю блокувати роботу усього стратегічного об'єкта.

“Я не хочу в це вірити, але факт залишається фактом. 17 липня о 13:00 російські човни увійшли до Чорноморського порту. Начальник АМПУ Олександр Басюк здійснив державну зраду, і цей факт має розслідувати Служба безпеки України”, – заявив громадський діяч Дем’ян Ганул.

Також він додав, що мета перебування російських човнів і кількість екіпажу наразі невідома, але сам факт перебування техніки країни-агресора на території стратегічного об'єкта – державна зрада.

Організатори акції запрошують всіх охочих та представників ЗМІ приєднатися до акції протесту та змусити Міністерство інфраструктури України розібратися у цій справі та покарати винних у цьому злочині проти країни.

Адреса: Міністерство інфраструктури України, м. Київ, проспект Перемоги, 14.

Другие новости