ПоддержатьУкраїнська

Російський представник в ООН агресивно відчитав британського колегу

StopCor
StopCor

StopCor

Російський представник в ООН агресивно відчитав британського колегу

Заступник постійного представника Росії при ООН Володимир Сафронков шокував агресивною промовою на засіданні Радбезу ООН. Він в буквальному сенсі накинувся на представника Великобританії Меттью Райкрофта і відчитав його, звертаючись до нього на "ти".

Російський представник в ООН агресивно відчитав британського колегу

Новину повідомляє "Преса України".

Райкрофт заявив, що Росія зловживає правом вето і підтримує використання хімічної зброї в Сирії.

У свою чергу Сафронков бурхливо відреагував на репліку колеги.

"Ви злякалися, сон втратили, що ми будемо співпрацювати зі Сполученими Штатами. Ви цього боїтеся, все робите для того, щоб ця взаємодія була підірвана... Подивися на мене, очі не відводь, що ти очі відводиш?" – звернувся Сафронков до Райкрофта.

Представник РФ також заявив, що Райкрофт пред'являє образливі вимоги до гарантів припинення вогню в Сирії. За його словами, Великобританія не враховує думку більшості членів ООН і вимагає зміни режиму в Сирії.

https://youtu.be/x2vadJZCacc

Відзначимо, після цих слів Сафронков знову звернувся до Райкрофта, але вже на "ти".

"Ти сьогодні говорив, пан Райкрофт, не по порядку денному засідання, ображав Сирію, Іран, Туреччину та інші держави. Пане голово, прохання стежити за порядком розвитку засідання, якщо деякі безвідповідально, образливо, збиваючись на сленг, відносяться до свого місця в Радбезі ООН. Не смій ображати Росію більше!" – резюмував він.

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін продемонстрував невміння розбиратися в письмі від руки. Читаючи текст з записки перед великим залом, він запнувся, чим викликав сміх глядачів.

Другие новости