ПоддержатьУкраїнська

Розбите скло, димові шашки та газові балончики – в Житомирській облраді відбулись сутички (ВІДЕО)

StopCor
StopCor

StopCor

Розбите скло, димові шашки та газові балончики – в Житомирській облраді відбулись сутички (ВІДЕО)

7 лютого в Житомирській обласній раді відбулись сутички активістів спочатку з правоохоронцями, а потім із депутатом. Таку інформацію передає “Уніан”.

Близько 20 активістів вимагали притягнути до кримінальної відповідальності депутата від "Батьківщини" Дмитра Кропачова, який, за їхніми твердженнями, причетний до скоєння аварії, внаслідок якої у листопаді минулого року загинула 60-річна жінка.

Сутичка сталася тоді, коли депутати почали вимагати почати розгляд питань порядку денного та вивести із сесійної зали активістів. Саме тоді активісти побилися з депутатом від Радикальної партії Віталієм Вітусевичем

https://www.youtube.com/watch?time_continue=37&v=5BNb4zU76tw

Під час оголошеної перерви поліція витіснила активістів з сесійної зали.

Активісти були налаштовані потрапити до сесійної зали й рушили до входу, однак його заблокували правоохоронці. Тоді молодики стали прориватися в будівлю силою - це призвело до штурханини, розбитого скла у вхідних дверях і застосування димових шашок та газових балончиків.

У залі засідань також виступив начальник ГУ Нацполціі в Житомирській області В’ячеслав Печененко і доповів, як просувається розслідування ДТП за участю Дмитра Кропачова, повідомив місцевий активіст “Стоп Корупції” Олександр Ігнатьєв.

За словами начальника поліції, правоохоронці очікують відповідних погодних умов, щоб провести експертизу.

"Є ряд технічних моментів, що не залежать від мене. Це проведення експертизи — мають бути відповідні умови, схожі на події 24 листопада: час, освітлення, сухий асфальт, відсутність снігу. Сьогоднішні умови не дозволяють провести цю експертизу, ми чекаємо відповідних умов. Коли ця експертиза буде проведена — я вийду до вас і доповім про всі результати. Запевняю, що цю справу ніхто не збирається ховати", — зазначив Печененко.

Раніше ми писали про те, що депутату Житомирської обласної ради Дмитру Кропачову (фракція ВО "Батьківщина") і досі не пред’явлене звинувачення у справі про смертельне ДТП в селі Тетерівка Житомирського району.

Другие новости