ПоддержатьУкраїнська

Самовдоволений Зеленський не готовий до дебатів і намагається влаштувати шоу – іноземні ЗМІ

StopCor
StopCor

StopCor

Самовдоволений Зеленський не готовий до дебатів і намагається влаштувати шоу – іноземні ЗМІ

Іноземні видання одностайно заявляють, що Зеленський не готовий до серйозних дебатів і лише влаштовує шоу з підготовки.

Так, німецьке видання Spiegel Online вважає, що шоу, яке влаштовує кандидат Зеленський з дебатів, обернеться для нього значною втратою голосів у другому турі виборів, передає "Діалог.UA" з посиланням на Deutsche Welle.

Журналісти стверджують, що "слуга народу" мало того що не готовий до дебатів, так і демонструє своє небажання брати участь у них. Зеленський просто створює навколо них конфлікт, підігріваючи суспільство.

В Der Westen заявляють, що обрання шоумена на пост глави України на руку олігархові Коломойському, оскільки боротьба з корупцією може піти на спад.

Süddeutsche Zeitung зазначає, незважаючи на перемогу коміка в першому турі, очевидно, що самовдоволення Зеленського ніяк не допоможе вивести Українську державу з убогості.

Швейцарське видання Neue Zürcher Zeitung зазначає, що після можливого обрання "слузі народу" потрібно буде міняти свою поведінку, інакше його президентство перетвориться на шоу. ЗМІ додає, що після дебатів Зеленський втратить частину своїх виборців, оскільки йому потрібно буде чітко озвучити свою думку щодо спірних для українців питань.

Другие новости