ПоддержатьУкраїнська

Савченко звинуватила Порошенка в шантажі МВФ

StopCor
StopCor

StopCor

Савченко звинуватила Порошенка в шантажі МВФ

Надії Савченко на те, що МВФ не дасть Україні черговий транш кредиту, зазнали краху.

Савченко звинуватила Порошенка в шантажі МВФ

Скандальна нардеп звинуватила Петра Порошенка в шантажі Міжнародного фонду. Надія Савченко сподівалася, що світова спільнота відмовить Україні в наданні наступного траншу фінансової допомоги, повідомляє LB.ua. Про це вона заявила в ефірі одного з українських телеканалів.

Вона дорікнула українську владу в тому, що попередні надходження від МВФ були розкрадені, і зізналася, що сподівалася на відмову в черговому транші. Савченко також звинуватила українського президента в шантажі Європи початком великої військової операції на сході України.

"Цього разу, коли я сподівалася, що транш не дадуть без попереднього розслідування і комісії, Порошенко поїхав і відшантажував Європу тим, що він зробить війну, він завтра почне гарячий бій, зробить військовий стан. А це не потрібно ні Німеччини, ні Франції перед виборами. Тому йому заткнули рот, дали в зуби ще один транш", – заявила Савченко в своєму коментарі.

Нагадаємо, вчора, 3 квітня, Рада директорів МВФ ухвалила рішення про надання Україні чергового траншу фінансової допомоги в розмірі 1 мільярда доларів.

Другие новости