ПоддержатьУкраїнська

СБУ просить Порошенка відзвітувати про витрачені кошти на кампанії кандидатів у Донецькій області (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

СБУ просить Порошенка відзвітувати про витрачені кошти на кампанії кандидатів у Донецькій області (фото)

Служба безпеки України звернулась до голови політичної партії «Європейська солідарність» із проханням надати перелік кандидатів від партії в Донецькій області, а також інформацію щодо витрачених коштів на передвиборчу кампанію кожного з кандидатів.

 Фото: СтопКор

Про це «СтопКору» повідомило анонімне джерело служби.

«У зв'язку з виконанням визначених завдань та за наявності відповідних підстав, згідно зі ст.7 Закону України «Про контррозвідувальну діяльність», просимо надати наявну інформацію щодо участі у місцевих виборах, котрі відбудуться 25 жовтня 2020 р. А саме, надати перелік кандидатів від вашої політичної партії в депутати міських, сільських, селищних, районних рад, а також міських, сільських та селищних голів Донецькій області з вказівкою населеного пункту та району, де їх вибиратимуть.

Додатково необхідно надати коротку характеристику та докладні біографічні дані на кожного кандидата від вашої політичної партії.

Поряд з цим, просимо надати інформацію відносно об'єму витрачених коштів на передвиборчу кампанію кожного кандидата від вашої політичної партії, а також джерела їх походження. Відповідь у письмовому вигляді просимо надіслати на нашу адресу у найкоротший термін», – звернулись в СБУ до Порошенка.

Зазначимо, мережею ширяться фото з подібними запитами від СБУ до інших представників політичних сил.

 Фото: скріншот

Інформація уточнюється.

Другие новости