ПоддержатьУкраїнська

Секретар РНБО: Міндовкілля не в достатньому обсязі виконує укази президента

Владимир Садыков
Владимир Садыков

Редактор ленты новостей

Секретар РНБО: Міндовкілля не в достатньому обсязі виконує укази президента

Міністерство захисту навколишнього середовища не в достатньому обсязі виконує укази президента України. Рада національної безпеки та оборони України (РНБО) доручила прем'єр-міністру Денису Шмигалю розглянути питання діяльності керівників міністерства на найближчому засіданні уряду.

 Секретар РНБО Олексій Данілов Фото: Україна молода

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данилов 15 жовтня на брифінгу за підсумками засідання РНБО.

"Наступне питання - це питання інформування про стан виконання рішень РНБО Міністерством захисту навколишнього середовища та природних ресурсів. Була доповідь міністра. На превеликий жаль, Міністерство на сьогодні не в достатньому обсязі виконує укази президента. І відповідно до 77 Указу президента від лютого цього року, відповідним протокольним дорученням було звернення членів РНБО до прем'єр-міністра розглянути питання роботи керівництва міністерства, про яке йде мова, на найближчому засіданні уряду", - зазначив секретар РНБО.

Указом №77 від 26 лютого президент, зокрема, доручив Кабміну забезпечувати виконання органами виконавчої влади рішень РНБО, а також - вжити заходів щодо притягнення в установленому порядку до відповідальності осіб, винних у невиконанні рішень РНБО. Також цим указом прем'єр-міністрові доручили взяти під особистий контроль діяльність керівників органів виконавчої влади щодо забезпечення виконання завдань, покладених на відповідні органи рішеннями РНБО.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у рішенні РНБО щодо контрабандистів і "злодіїв у законі" були помилки щодо 108 осіб.

Другие новости