ПоддержатьУкраїнська

Ситник: заяви Онищенка мають загальний характер

StopCor
StopCor

StopCor

Ситник: заяви Онищенка мають загальний характер

Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що детективи бюро мають намір допитати Давида Жванію у справі компромату екс-нардепа Олександра Онищенка.

Новину передає "Преса України".

Очільник НАБУ відзначив, що майже всі заяви екс-нардепа мають лише загальний характер стосовно корупційної діяльності українських парламентарів. Ба більше, Ситник звертає увагу на саму риторику Онищенка. Адже він спочатку не робив таких гучних заяв; проте після того, як зрозумів, що є докази його корупційності, то відразу ж посипались гучні заяви.

"Більшість заяв Онищенка мають загальний характер. Зверніть увагу, як змінювалася його риторика. Спочатку він говорив, що у НАБУ стосовно нього немає жодних доказів. Коли ж він усвідомив, що докази зібрані, почалися гучні заяви. Він посилається на велику кількість плівок, які ми поки що не бачили", - зазначив Ситник.

Крім того, очільник НАБУ відзначив, що у доступі співробітників відомства є лише один запис Онищенка, проте він був зроблений вже після того, як він покинув територію України.

"Є тільки один запис, і той проведений після того, як Онищенко покинув Україну. Зміст цього запису ми вивчаємо. На допит вже приходив Олесь Довгий. Плануємо почути Давида Жванію", - заявив Артем Ситник.

Нагадаємо, Олег Ляшко заявив, що Олександр Онищенко платив президенту України Петру Порошенку за "кришування" своєї незаконної діяльності.

Другие новости