ПоддержатьУкраїнська

Скандал між Наталею Мосейчук і Разумковим набирає обертів – ситуація напружена: відео

StopCor
StopCor

StopCor

Скандал між Наталею Мосейчук і Разумковим набирає обертів – ситуація напружена: відео

Відома своїми скандальними монологами ведуча "1+1" Наталія Мосейчук влаштувала суперечку з головою партії "Слуга народу" Дмитром Разумковим в прямому ефірі.

Українська ведуча Наталія Мосейчук вступила в гарячу дискусію з головою партії "Слуга народу" Дмитром Разумковим на ґрунті розбіжностей щодо проведення референдуму. Зокрема, в прямому ефірі шоу "Право на владу" журналіст Сергій Щербина попросив представника партії Президента України прокоментувати заяву про врахування думки українців на референдумі 2000 року, коли більшість проголосувала за введення двопалатного парламенту.

https://youtu.be/UG-LsKVx1B4

"Влада, незалежно від того, чи це "Слуга народу ", чи інша політична сила, повинна слухати й прислухатися до думки народу, яка була висловлена навіть у 2000 році, це важливо", – відповів Разумков. Але Щербину відповідь не задовольнила, після чого в розмову втрутилася ведуча Мосейчук з гучною фразою.

"Чи не думаєте Ви, що якщо у 2000 році був проведений референдум, який тоді ще називали референдумом Медведчука, тому що проводився за його ініціативою, і з того моменту, 19 років тому, багато людей виїхало за кордон і багато людей просто пішло на той світ. Можливо, потрібно провести новий референдум? Тому що ви є ініціаторами референдуму по ЄС і НАТО. Можливо, не дратуйте цією риторикою – "давайте посилатися на двотисячний". Зробіть нове опитування і поставте на цьому крапку", – емоційно заявила Мосейчук.

Потім Разумков заявив, що не пропонує посилатися на той референдум, а лише прислухатися до цієї думки.

Другие новости