ПоддержатьУкраїнська

Скандальний нардеп пообіцяв розправитися зі своїми кривдниками (відео 18+)

StopCor
StopCor

StopCor

Скандальний нардеп пообіцяв розправитися зі своїми кривдниками (відео 18+)

Народний депутат ВРУ Ілля Кива оголосив війну своїм ймовірним кривдникам.

Парламентарій оголосив про свої наміри на особистій сторінці в Facebook.

Нещодавно політик з партії "Опозиційна платформа - За Життя" опинився у центрі чергового скандалу, вступивши в бійку з ветераном АТО в одному з київських кафе. На відео з місця інциденту було чітко помітно, що саме Ілля Кива спробував нанести перший удар, після чого отримав кулаком по обличчю. Можливо, депутат був спровокований, проте факт залишається фактом, і неприємна історія швидко стала надбанням громадськості, передає "Акценти".

https://www.facebook.com/kivailya/videos/1511985845626227/

Ілля Кива вважає, що став жертвою цькування, організованої колишнім нардепом від партії "Блок Петра Порошенко" Артуром Палатним, причому мета всього цього не називається жодної зі сторін. Як би там не було, Кива записав звернення, яке виклав на загальний доступ. У ньому нардеп, не соромлячись виразів, відкрито погрожує своєму передбачуваному недоброзичливцю, обіцяючи "прийти за ним", "посадити" і зробити багато інших речей, які напевно не сподобаються Палатному.

Нардеп Кива називає себе поганою людиною, очевидно намагаючись залякати противника, але в той же час заявляє, що на нього оголошена війна, і сам він не винен у більшості звинувачень, які приписуються Киві через цей конфлікт. Депутат впевнений, що акція, жертвою якої він став, коштувала його противникам великих грошей, які не врятують їх від відплати. При цьому Кива загрожує не тільки самому Палатному, а й "його гадам", серед яких названо і інший екснардеп Паламарчук.

Кива звинувачує політичних опонентів у тому, що вони "годуються з злочинів", деякі з них є "перевертнями у погонах", які обов'язково "отримають по заслугах". На завершення свого виступу депутат підкреслив, що його неможливо зупинити - правом зробити це мають тільки його мама, Господь і керівник. На жаль, прізвище керівника не названа, так само як невідома і його реакція на це відео, записане Іллею Кивою.

Другие новости