ПоддержатьУкраїнська

Скороход назвала Третьякову ворогом та закликала створити комісію з розслідування смерті Полякова

Анастасія Богомолова
Анастасія Богомолова

Все публикации на сайте Стопкор журналистка Анастасия Богомолова

Скороход назвала Третьякову ворогом та закликала створити комісію з розслідування смерті Полякова

Під час виступу у Верховній Раді Ганна Скороход закликала депутатів створити Тимчасову слідчу комісію для з'ясування обставин смерті народного депутата Антона Полякова. Скороход упевнена, що Полякова було вбито.

 Ганна Скороход закликала створити комісію із розслідування обставин смерті Антона Полякова Фото: скриншот

Депутат об'єднання "За майбутнє" та співмешканка покійного нардепа Антона Полякова закликала створити комісію та розслідувати реальні обставини смерті чоловіка. Вона переконана, що жодних наркотиків він не вживав, а був убитий через свою політичну діяльність.

Вона назвала Полякова "героєм нашого часу" та заявила, що системі не вдалося зламати нардепа. Тому справа честі — з'ясувати реальні обставини його смерті.

Скороход заявила, що весь бруд та інформація щодо вживання Поляковим наркотиків — це неправда. Вона переконана, бо знала його "занадто добре".

Ганна Скороход також додала, що Галина Третьякова сама є ворогом. Насамперед для себе. А також для всієї фракції та народу. Такі депутати, за її словами, є ганьбою. І якщо Президент себе поважає, то таких людей не має бути в його оточенні.

Свій виступ народна депутатка завершила хвилиною мовчання в пам'ять про Антона Полякова.

Нагадаємо:

Другие новости