ПоддержатьУкраїнська

"Слуга народу" Шевченко на росТБ звинуватив націоналістів у війні: подробиці скандалу

StopCor
StopCor

StopCor

'Слуга народу' Шевченко на росТБ звинуватив націоналістів у війні: подробиці скандалу

Депутат від партії "Слуга народу" Євген Шевченко засвітився в ефірі пропагандистів Путіна, потрапивши в гучний скандал. Нардеп почав виправдовуватися перед рупорами Кремля за протести в українській столиці 14 жовтня.

На появу нардепа Євгена Шевченка в ефірі пропагандистського телеканалу РФ гнівно відреагував журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook.

''Слуга народу'' Шевченко на росТБ звинуватив націоналістів у війні: подробиці скандалу

"Слуга народу" повідомив продажним журналістам, що протести 14 жовтня в Києві нібито організували націоналісти на замовлення й ініціаторів зараз розшукують правоохоронці.

Бутусов зазначив, що на "Першому каналі" якраз паплюжили Україну 14 жовтня в День захисника, а український нардеп так вдало підмахнув пропагандистам, які принижують його країну вже шість років.

"Хохли побігли здаватися", – передбачив Бутусов реакцію рупорів Кремля на заяви Шевченка в ефірі росТБ, висловивши надію, що в партії звернуть увагу на колаборантську поведінку "слуги народу".

Другие новости

СБУ сообщила о подозрении оккупантам, использовавшим украинцев для создания миграционного кризиса в ЕС

СБУ сообщила о подозрении оккупантам, использовавшим украинцев для создания миграционного кризиса в ЕС

Злоумышленники организовали принудительные вывозы жителей временно захваченной части территории Запорожья в Ростовскую область, а затем – на северо-западную границу России с Латвией.