ПоддержатьУкраїнська

Супрун розповіла, за що Богатирьову боялися підлеглі

StopCor
StopCor

StopCor

Супрун розповіла, за що Богатирьову боялися підлеглі

Виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла на своїй сторінці у Facebook, що коїлося у міністерстві, коли його очолювала Раїса Богатирьова, та про її головну мету роботи в установі. 

Супрун розповіла, за що Богатирьову боялися підлеглі

Супрун написала, що у перші місяці перебування на посаді їй весь час розповідали історії про роботу міністерства в часи керівництва Богатирьової. За її твердженням, екс-очільниця майже не виходила зі своїх розкішних кабінетів у той час, як інші приміщення перебували у занепаді. А коли Богатирьова з'являлася-таки перед своїми підлеглими, ті мусили стояти струнко, доки вона не пройде коридором зі своєю охороною.

"Богатирьова абсолютно не дбала про роботу МОЗу, а велика частина працівників її боялася. Власне збагачення та керування оборудками в міністерстві були її головною місією", – зазначила Супрун.

Окрім того, вона додала, що Богатирьова покривала схему закупівель вакцин та туберкуліну у фірми свого сина за кошти платників податків, а державне фінансування, виділене на ліки, було вкрадене у розмірі понад 1 мільярд гривень.

В. о. міністра побоюється, що Богатирьову можуть швидко випустити на волю, а її партнери та послідовники намагатимуться повернути собі вплив на МОЗ.

"20 серпня Голосіївський районний суд зобов'язав прокуратуру Києва закрити провадження проти Богатирьової. Її підозрюють у заволодінні бюджетними коштами в особливо великих розмірах. Від слідства Богатирьова переховувалася протягом п'яти років. Але вчора вона вирішила повернутися в Україну і була затримана. Очевидно, скоро вона вийде на волю", – написала Супрун.

Другие новости