ПоддержатьУкраїнська

У МЗС України підтримали заяву США щодо кібератак Росії по всьому світу 

StopCor
StopCor

StopCor

У МЗС України підтримали заяву США щодо кібератак Росії по всьому світу 

Міністерство закордонних справ України довіряє розслідуванню США щодо кібератак Росії по всьому світу, зокрема в Україні, США, Франції, Грузії та Південній Кореї. За даними цього розслідування, звинувачення висунули проти шести співробітників російського ГРУ.

 Фото: 24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на пресслужбу МЗС.

"Повністю підтримуємо заяву Державного секретаря США Майка Помпео про необхідність суворого засудження триваючої підривної, деструктивної та дестабілізуючої діяльності РФ в кіберпросторі. Така діяльність демонструє повну зневагу до громадської безпеки та міжнародної стабільності", - відзначили в МЗС.

Крім того, Україна закликає міжнародна спільнота продовжити скоординований тиск на РФ, щоб зупинити порушення міжнародного права з її боку.

"Звертаємося до міжнародного співтовариства із закликом продовжити скоординований тиск на РФ з метою припинення систематичного порушення з її боку норм і принципів міжнародного права, зокрема у використанні киберінструментів з умисною метою, що загрожує безпеці глобального кіберпростору", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв “СтопКор” раніше, міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час брифінгу заявив, що в лікарнях країни зараз лежать 22 977 людини з підтвердженим діагнозом коронавірус або з його симптомами.

Другие новости