ПоддержатьУкраїнська

У Зеленського є великі борги перед адвокатом Коломойського Богданом – головний редактор "УП" Мусаєва

StopCor
StopCor

StopCor

У Зеленського є великі борги перед адвокатом Коломойського Богданом – головний редактор 'УП' Мусаєва

Президент України Володимир Зеленський з особистих причин не зможе зняти з посади юриста Ігоря Коломойського Богдана, оскільки зобов'язаний йому своїм обранням.

Головний редактор видання "Українська правда" Севгіль Мусаєва заявила, що президент Володимир Зеленський не зможе "пожертвувати" юристом олігарха Андрієм Богданом, оскільки має перед ним зобов'язання. Про це вона заявила в програмі "Що це було".

У Зеленського є великі борги перед адвокатом Коломойського Богданом – головний редактор ''УП'' Мусаєва

"Адже я знаю, що саме Андрій Богдан був тією людиною, у якої фактично з'явилася ця ідея з тим, щоб балотуватися на пост президента Володимиру Зеленському. Він цю ідею виношував ще рік тому", – зазначила вона. Також головний редактор "УП" підкреслила, що Богдан дуже важливий для Зеленського, адже в його команді він поки єдина людина, яка розуміє, як працює система.

"Він фактично був керівником кампанії. Від його рішень і бажань багато залежало. І, в принципі, став би Зеленський президентом чи ні – це теж питання наполегливості Богдана рік тому", – додала Севгіль Мусаєва.

Другие новости

Компания депутатов из Тернополя нечестно победила на тендере и получила почти 1 млн грн, — прокуратура

Компания депутатов из Тернополя нечестно победила на тендере и получила почти 1 млн грн, — прокуратура

Предоставление телевизионных услуг в Тернополе превратилось в предмет судебного разбирательства после обвинения в сговоре компании, связанной с городским депутатом