ПоддержатьУкраїнська

В Офісі президента відреагували на "злиті розмови Гончарука"

StopCor
StopCor

StopCor

В Офісі президента відреагували на 'злиті розмови Гончарука'

Заступник глави Офісу президента України Юлія Ковалів стверджує, що вона не присутня на записах, які опублікували в Мережі, з нібито наради у Прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Вчора, 15 січня, в Мережі з'явилися записи розмови кількох чиновників з нібито прем'єром Олексієм Гончаруком. У Кабміні спростували, що на записі саме прем'єр. З подібною заявою виступила і заступник глави Офісу президента України Юлія Ковалів, яка запевняє, що це не її голос і манера спілкування.

Про це вона написала в блозі.

https://www.facebook.com/yuliya.kovaliv/posts/2711534135559963

За словами Ковалів, будь-яка людина, яка з нею знайома, пояснить, що на записах не її голос і навіть не її манера спілкування. Вона запевняє, що не була присутня на подібних нарадах і не знає про те, чи були вони чи ні. Ковалів стверджує, що не знає, чому її включили в список "учасників переговорів" на цих записах.

До цього стало відомо, що в Мережу "злили" нову серію прослуховування засідання Кабміну від 16 грудня, на якому Прем'єр-міністр Олексій Гончарук з командою вирішують, як видати за досягнення економічний спад в Україні.

Другие новости