ПоддержатьУкраїнська

Вакарчук не зумів назвати суму, яку заробила його група на новорічному корпоративі у Мінську (відео)

StopCor
StopCor

StopCor

Вакарчук не зумів назвати суму, яку заробила його група на новорічному корпоративі у Мінську (відео)

Відомий український співак, лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук розповів про свій виступ у Білорусі.

Шоу "Океану Ельзи" на заході відомої ІТ-компанії, яка випускає гру "Танчики", політик і музикант пояснив тим, що його група отримала чудову можливість виступити перед молодою аудиторією.

"Наші поїздки ніколи не матимуть відношення до країни-агресора. А те, що ти народний депутат, не забороняє тобі за Конституцією займатись творчістю, зокрема концертами", — заявив Вакарчук в інтерв'ю "Оглядачу", передає "Ракурс".

Він пояснив, що виступ на корпоративі не є бізнес-справою, оскільки нардеп передав усі корпоративні права. Він також не зумів назвати суму, яку заробила його група у Мінську.

"Оскільки у нас сьогодні не так багато можливостей виступати перед людьми, то ми скористалися нею, тим більше всі домовленості були зроблені ще до того, як я потрапив у Раду", — заявив Вакарчук.

https://youtu.be/GVGqHZUqvK4

Нардеп розповів також, що "Океан Ельзи" після 2014 року відмовився від виступів на так званих приватних концертах і турне у Мінськ було винятком.

Нагадаємо, що наприкінці 2019 року стало відомо про концерт у Мінську, який 21 грудня керівник партії "Голос" Святослав Вакарчук дав разом із "Океаном Ельзи". Він виступив на новорічному корпоративі IТ-компанії Wargaming, яка відома грою World of Tanks.

Другие новости