ПоддержатьУкраїнська

"Важливіша за тисячі слів!" – міністр МВС відзначив ініціативу "Стоп політичній корупції"

StopCor
StopCor

StopCor

'Важливіша за тисячі слів!' – міністр МВС відзначив ініціативу 'Стоп політичній корупції'

19 січня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков висловив вдячність за допомогу та співпрацю активістам громадської ініціативи "Стоп політичній корупції". 

''Важливіша за тисячі слів!'' – міністр МВС відзначив ініціативу ''Стоп політичній корупції''

"Для нас важлива і та допомога, яку надають активісти громадської ініціативи "Стоп політичній корупції". Ваша конкретна чорнова робота у взаємодії з поліцією для справи важливіша тисячі пафосних слів. Дякую!" – написав Аваков на сторінці у Facebook.

Нагадаємо, 15 січня координатор проекту ГО "Стоп Корупції" Роман Бочкала заявив про запуск нової ініціативи за чесні вибори "Стоп політичній корупції", яка була створена задля здійснення громадського контролю над виборчим процесом та доброчесності кандидатів.

''Важливіша за тисячі слів!'' – міністр МВС відзначив ініціативу ''Стоп політичній корупції''

Мета ініціативи – запобігти порушенням і гарантувати недоторканність виборчого права як бази цивільних свобод громадян України. Зокрема, громадські активісти аналізуватимуть чесність передвиборчої агітації, здійснюватимуть контроль за дотриманням законодавства в день голосування на виборчих дільницях, фіксуватимуть порушення для оперативної взаємодії з правоохоронними органами.

https://www.facebook.com/arsen.avakov.1/posts/2103099516446810

Другие новости